tisdag 28 april 2009

Ändringar kring konfirmationen


Den tidigare informationen som handlade om redovisning på onsdagen och konfirmationen på torsdagen var bara prel. och så blir det nu inte. Hoppas och tror att alla har fått brev från GOF-kansliet hemskickat i brevlådan om detta och mycket annat! Om inte så hör ni av er till lägerchefen så skickar han ut ett över mail!


Konfirmationen följer direkt på redovisningen i Eksjö Kyrka så därför kan ni stryka 15:e i kalendern och ringa in ett extra varv kring den 16:e. Det uppdaterade (fortfarande prel., men med större sannolikhet) schemat för föräldrar att veta om blir därför:

18 juni - Incheckning under eftermiddagen (c:a 17-18) och lägret invigs därefter klockan 19.00 (föräldrar kan, om så önskas, närvara för att få reda på information kring lägret)

28 juni - (ev.) "Föräldradag", där föräldrar har möjlighet att komma och tillbringa en dag tillsammans med konfirmanden på valfritt sätt. Maila, om ni är intresserade av detta! Självklart viktigt att vi vet hur planerna går hos er föräldrar som önskar göra något av denna dag. Konfirmanden är då alltså "fri" att hänga med föräldrarna på något och föräldrarna är likaså välkomna att deltaga på den träning som erbjuds. Denna dag har arrangerade aktiviteter för alla som inte åker iväg och gör något med sina föräldrar.

16 juli
- Konfirmationsredovisning & Konfirmation i Eksjö Kyrka i två omgångar (de två lägren var för sig) kring lunch och slutligen fin konfirmationsmiddag på Stadshotellet. (föräldrar/syskon/släkt/vänner bör att närvara/beskåda)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar