torsdag 9 april 2009

Konfatröjorna beställs snart

Inom en snar framtid kommer 2009 års OL-konfatröjor beställas. Hur dem kommer se ut är hemligt och avslöjas då ni alla får just eran unika tröja under vår första samling den 18 juni på eftermiddagen. Exakt klockslag för invigning av lägret (för både konfirmander och intresserade föräldrar) kommer stå i programmet som kommer ut framöver.

Företaget "Trimtex" som kommer tillverka våra orienteringsblusar "rycker" nu i beställningen och för att inte tabba mig kommer jag därför med ett inlägg så allt blir rätt! Trimtex har fått designförslag, sponsorlogos och alla era efternamn i en första vända, men vissa av er konfirmander har önskat ändra storlek, så nu ska jag om en vecka skicka in den slutgiltiga beställningen. Sponsorer för lägret är i det närmaste klara och pengar vi vår in från dessa kommer användas till hyra av storbuss till träningar och Tjust 2-dagars (som ni rekommenderas anmäla er till via era egna klubbar), pizzakväll och besök av landslagsstärnor! Tröjorna kommer bli unika för varje person då efternamnet som tidigare sagt kommer att tryckas på ryggen! Dessutom kommer en liten modifiering ske så att Nord och Syd skiljer sig lite. Hoppas och tror att detta accepteras av såväl er konfirmander samt föräldrar.

Glad påsk allihopa!


Efter påsk kläcks ett roligt påskägg...
Då ska ni få veta vilka 9(!) personer som blir OL-ledare på sommarens läger. Det är bestämt och ska bara kläckas på ett snyggt sätt alltså! Mer info och annat viktig kommer med nästa inlägg så håll er uppdaterade (kolla mailen) nu framöver!

1 kommentar: