fredag 14 november 2008

Att göra närmsta veckorna...


Nord & Syd
Sommarens konfirmationsuppdelning blir som ni vet 2 läger. Liknande en Expedition Robinson-tävling blir det ett läger kallat "Nord" och ett "Syd". Detta betyder, för den sakens skull, inte att det är någon pågående tävling mellan lägren. Tvärt emot! Vi gör hellre en liknelse med en kompass vars pil-riktningarna rör sig precis lika mycket och balanserar upp varandra, men ändå på var sin halva. Om norrpilen snurrar medurs, så gör sydpilen det också precis lika mycket. Okej, ni vet nog hur en kompass fungerar... Uppdelningen är så gott som klar och i december kommer den slutgiltiga lägerindelningen att offentliggöras här. Eventuellt mailas det ut tidigare!

Fundera på tröjdesign-förslag!
Vi kommer köra på Unisex-modellen vi testade, med funktionstyg rakt igenom (ej nät på ryggen) och ber er som inte var med på tjuvstarten att maila in önskad storlek på denna modell (som av Trimtex själva kallas SOFT-tröja/modell Trimtex Extreme). Alla ni som inte var med på lägret får i skrivandets stund ett informationsmail angående detta skickat till den mailadress som ni uppgett i er anmälan. Har ni inte fått någon mail innan 20.00 idag så får ni höra av er till mig (karl@tiselius.se) snarast! Mail-listan som skickades ut av Solveig på GOF-kansliet hoppas jag alla fått! Annars gäller samma sak här: Hör av er! Gör det hur som helst för jag vill ha in förslag på både tröjdesign och vad ni har för önskemål om lägret!

Datorer under lägret
Önskemål om att kunna redigera filmer, blogga och utföra liknande publicering på internet under lägrets gång har kommit och medtagande av dator görs då på egen risk, med villkoren att den endast används i detta avseende och att detta görs på, av ledarna bestämd, lämplig tid.

Cykel
Som alla kanske redan vet är en funktionell cykel en obligatorisk sak att ha med på packlistan. Det kommer arrangeras former av multisport/cykelorientering där det är högst lämpligt/fördelaktigt att rulla fram på en problemfri MTB. Äger ni inte en sådan själv kan det vara lämpligt att på något annat sätt höra runt i jakt efter någon som kan låna/hyra ut sin.

Fungerande cykel på Konfa-09! Avstånd, träning och miljön blir goare...

Sammankoppla er med Konfa-webbsida!
Det kostar inget och det är högst lämpligt för er alla ungdomar att registrera er här så ni får mail-notis om det har kommit ut något nytt! Se "bloggintresserade"-fältet uppe till höger!

Övriga nyheter

Alla nyheter, stora som små, kommer inte bli offentliggjorda här, men vi ledare kommer i största möjliga mån informera er om det ni bör känna till och mår bättre av att få reda på så klart. Sitter i skrivandets stund inne på en hel del spännande information/planer som först måste fastslås som aktuellt för lägret 2009 innan de avslöjas! Framöver kommer den viktigaste informationen självklart även mailas ut till alla deltagarna, hjälpledare och andra som behöver få del av informationen. ..

Fortsätt att vara aktiva, påverka och tänk framåt. Det underlättar!

5 kommentarer:

  1. så man får ta med sig dator då! ahha:D

    SvaraRadera
  2. japp:D men vi behöver kamera också:P

    SvaraRadera
  3. Våra tröjor borde vara i reflexsrosa färg!! ;D

    SvaraRadera
  4. jag håller med elin om tröjidén! :D

    SvaraRadera
  5. Jag gillar också idén om reflexrosa tröjor,D

    SvaraRadera