lördag 11 juli 2009

11:e juli (Nord)

Lördagen den 11 juli 2009, direkt från Eksjö City.


Hej, ni kanske undrar vad som händer här, svaret är: mycket. Det händer saker hela tiden och de flesta verkar trivas med det.


Lördagen den 11 juli började med ett hemskt ljud och för en del ett panikslaget studsande upp ur sängen, vi väcktes nämligen av det fasansfulla ljudet från ett klarinettmunstycke. Som vanligt efter väckning bar det av till baksidan av huset för morgongymnastik, vädret var som alltid här i Eksjö regnigt, men positiva som vi är blev det trevligt ändå.


Frukosten avnjöts därefter under tystnad, eller tja riktigt tyst var det kanske inte, en del väldigt höga gäspar hördes här och där.

Vi blev alla väldigt chockade när vi fick reda på att det inte var någon konfaläsning, utan fritid fram till lunch. En del tog vara på den fria tiden genom att öva inför konfirmationen medans andra gick på stan, vi har också fått information om att en viss person tappade sin glass mitt på torget. Vi vill inte nämna några namn, men vi kan säga att personen börjar på N och slutar på icole.


Efter fritiden var det dags för lunch då vi mumsade i oss två olika sorters soppor, antingen tomatsoppa eller grönsakssoppa, en hel del knäckebröd slank också ner i magen på oss hungriga konfirmander.


Inte speciellt många deltog i dagens arrangerade träning, det kan ha varit för att det var sjuhelsikes långt dit eller kanske av någon annan bra anledning. Några tappra konfirmander cyklade dock till träningen och kom hem trötta några timmar senare, efter både cykling och vägvals-OL. På hemmaplan utfördes också en del träningspass, allt från intervaller, till distanspass och styrka.


Middagen serverades som alltid annars klockan 17:30 och bestod av kyckling och potatisklyftor med tzatsiki, mums..!


Efter denna mycket delikata måltid var det dags för fotbollsmatch mellan de två lägren, vi kan stolta meddela att NORD VANN!!!!!!!!


Därefter var det kvällfrukt och en mysig andakt med efterföljande godnattkramar, mysigt.


Det här var sista blogginlägget från familjen Tjoffsan, eller The Tjoffsi Family. Eftersom det här lägret börjar lida mot sitt slut, snyft, snyft!


Ha det bra där ute, så ses vi på torsdag

Ivan, Karin, Julia, Alice, Simon och Kalle.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar