torsdag 2 juli 2009

2:a juli (Nord)

Tjillavippan bloggen!


Dödens dag, alla var grymt trötta efter den krävande hajken. Alla släpade sig upp ur sängen och ut till baksidan för morgongympa.

Vi käkade frulle för att sedan tralla ner till andra våningen för morgon bön och konfaläsning. Vi läste ur olika evangelium texter, bl.a. Lukas. Det handlade om Jesu födelse, och vidare i hans liv.

Med våra underbara konfaledare Linnea, Matilda, Åsa och Netz lekte vi lite lekar och snackade om Jesus. Vi ritade även serier om hur vi tolkar Jesu födelse.


Sen blev det lite chill innan det dukades upp för lunch, pasta och skinksås, gött, gött!!!

I dag var det en stor dag, i alla fall för Nicole första träningen för henne på 1.5 vecka, sjukdom är inte alltid kul :S

Efter hajken var alla trötta och slitna, det var 6 st som deltog på det organiserade träningen, en del föredrog sängen och sova andra tog ett rullskidpass. Men största delen tog fram filmkameran och stack ut för att spela in en konfa film! Vissa sminkades till mörkhyade och det blev delade meningar om budskap. Vi får se hur det blir med det. Men kul verkade de i alla fall ha haft.

Den organiserade träningen var en krävande långdistans, som gjorde de redan trötta benen ännu tröttare…

Äntligen hade det blivit dags för middag, pannbiff och potäter. Riktigt smarrigt!


Direkt efter det att vi fyllt våra hungriga magar begav vi oss av emot stranden och minigolfbanan. Några började med att spela golf och andra köpte glass och chillade! Alla tyckte inte att det är det roligaste med minigolf men höll glada miner ändå!

Klockan 20.00 skulle det ha varit kvällsmacka men icke, när vi kom hem från stranden hade klockan slagit 21… aja. Så hela kvällen blev försenad även våran älskade andakt.

Under andakten sjöng vi lite ur våra sånghäften som vi fick, dessvärre har inte alla låtar ackord… fy skäms! :P vi drog lite lappar ur frågelådan, Åsa fick välja vissa, för klockan var mycket och frågorna var många. Den fråga det garvades mest åt var nog den om hur många km/h Åsa kommer upp i gåendes!!! HAHAHAHAHAHAHAHA

Vi fick hoppa över det bästa med dagen, synd nog.. Men den traditionsenliga pulsen var ett måste!


Hipp hipp hurra!! Äntligen har våra efterlängtade hjälp ledare kommit! Helena och Matilda som var konfirmander här förra året. De får pressentera sig mer i morgon.

Nu var det dags för alla trötta, goa, sööta, lekfulla konfirmander att gå till sängs, inte många klagomål hördes.


Bye bye och hare bra, ta det lugnt hälsar vi vildvittror, mamma Åsa och hennes små kultingar Nicole, Frida K, Elsa P och så vår kära lilla Jonte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar