lördag 4 juli 2009

4:e juli (Nord)

Tjosan alla bloggläsare i vårt avlånga land!


Den 4 juni började med att väckas, efter en lång sovmorgon ända till kvart i 9! J det var som vanligt morgongympa, idag lekte vi samuraj leken, den gick ut på att man lekte samuraj och skulle ”hugga” varandra i magen med sina händer. Om man failade åkte man ut åh skulle hoppa. Men detta gick inte så bra, det var lite för tidigt på morgonen för trötta konfabarn. Så det blev att alla satte sig i gräset åh halvsov istället.


Efter frukosten så skulle vi alla gå till aulan och titta på filmen Jesus från Nasaret. Hela filmen är 6 timmar (:O) men vi skulle ”bara” se 3 timmar av den. Många kan nog hålla med om att den va j*vligt seeeeeeeg! Efter en timma in i filmen föddes lilla Jesus. Cirka 6 stycken somnade, bland dem marka! Riktigt bra förebild eller inte . Vissa fick gå lite tidigare för de skulle och springa tjoget. Lennings lag låg 6a när han kom hem och fredriks lag låg 7a.


klockan halv ett hade vi lunch, det blev fläsk och stekt potatis. efter lunchen fick vi fritid till middagen som var kl 17.30, vissa gick på ”stan”, andra fikade på Lennarts och andra spelade in film. Men att gå på stan va ingen hit då alla affärer stänger kl 2 på lördagar. Men fritiden var nog mycket uppskattad av alla. På filminspelningen fick vi en gammal gubbe att säga stick härifrån till lill benga J det blev också lite kissande från hopptornet på badplatsen… efter middagen så skulle alla tillbaka till aulan och titta vidare på filmen om Jesus, Lika tråkig som vanligt.


Sen var de bara att gå tillbaka till hemmet åh käka kvällsfika. Mumsmums. Efter den va det andakt, vi sjöng som vanligt och fick höra en liten historia. Vilken de var kommer vi inte ihåg. Sedan var de också att läsa frågor ur frågelådan, det kom massor av olika frågor om både gud och Netz, om han hade flickvän, om hon var het och om personen som skrev frågan fick chans på honom. Vem det var är fortfarande oklart. Sen va de bums i säng åh man fick som vanligt mysiga godnatt kramar av ledarna, om man låg i sin egen säng förstås. Det gjorde förstås alla från familjen Krösa maja, om deras mamma gjorde det är en hemlighet som bara han vet.


Ha det bra, hoppas ni inte saknar oss för mycket för det gör inte vi.


Kram Krösamajorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar