fredag 19 juni 2009

19:e juni (Nord)

Dagen började med att väckas av ledarna och gå ut för att ha morgongympa. Morgongympan leddes av Carl Netz, han gjorde ett bra försök men vi sprang bara ifrån honom *tihi*.

Efter frukosten cyklade vi iväg till Mariakapellet för att fira midsommar. Men innan vi dansade runt midsommarstången gick vi en poängpromenad. Prusiluskorna vann, men det går rykten om att de fuskade :O De vann godis som de inte bjöd på... & efter att vi hade dansat så fick vi mat.
De blev potatissallad med kycklingklubba och skinka med melon. Till efterrätt fick vi glassbåtar. När vi sen skulle cykla hem så spöregnade det.

Vissa smög upp bakom & trivdes extra bra på midsommar...

Träningen var en utmanarbana, och när vi var ute och sprang i skogen så började det åska. Mysigt värre! När första gruppen skulle cykla hem så började det spöregna igen..., men det är ju midsommar så vi ska väl inte klaga. På kvällen fick vi en mycket god och efterlängtad midsommar middag! Även här tog Netz hand om micken! Plötsligt rullande Åsa in på sin rullstol efter en natt på sjukhuset (hon vred runt knät dagarna innan lägret började...).

När middagen var klar fick vi uppdrag om att göra olika saker i Eksjö! Ett av uppdragen var att man skulle hämta en stridsvagn, så vi gick till militär garnisonen och frågade om vi fick låna en men det fick vi inte, vi kunde ju vara Japanska spioner… kameran fick inte heller komma in på området för det kunde ju vara en bomb… fast vi fick prata med en vakt där som gjorde lumpen och skulle få åka hem nästa vecka. Det var mycket kul!
...vilka som vann ska vi få reda på senare under lägret. Sen var det andakt och sova, zzzzzzzzzzzzz!


/Krösa majorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar