måndag 29 juni 2009

29:e juni (Syd)

Tjabba Tjena bloggish!

Idag började andra veckans konfaläsning, och vi fick börja lära oss om Jesus. Vi diskuterade i mindre grupper och körde lekar ute på grässmattan. Under lekarna blev det många lyft och några krossade knän, men de flesta hade kul.

Efter lunchen hade vi den prestigefyllda Extravaganza orienteringsbanan. Vissa klurade lätt ut var kontrollerna fanns, men andra hade större problem med den speglvända kartan. Man kunde inte lita på höjdkurvor, och bitar av kartan hade kastats om. Vi fick också träffa på vildsinta exotiska rovdjur i hajträsk. Exakta banor kommer i bildform senare...

Originalkarta (och bana):

Ungefär vad vi fick i handen (vi hade kartbyten):

Inte så lätt på direkten som ni kanske förstår...

Kvällen bestod av en tuff fotbollsmatch mellan det halvseriösa syd laget, och det överseriösa och råtaggade nord laget. Matchen slutade med dystra miner för nord, eftersom sydarna tog hem segern med 4-3. BRA JOBBAT SYD! :D
Direkt efter matchens slut bröt ett vilt vattenkrig ut. Många vattenballonger och vattenflaskor tömdes, men även där var syd bäst. Väl förberädda med hundratals färgglada vattenballonger tvingade sydarna tillbaka nord till sitt hem. Syd sprang efter med fler vattenballonger, och nord blev utklassade igen, och den här gången på hemmaplan! Illa nord!
På kvällen blev det som vanligt kvällfika och andakt.

Skvaller: Inatt runt klockan 12 lämnade en ledare oss för en tvådagars semester av okänd anldening. Det är något lurt på gång!

Pussar och kramar till alla som saknar oss!
// Judas Wingstedt

3 kommentarer:

  1. Har info om att syd fuskade med för många ledare i fotbollen ej shysst,
    Mvh Fan of the North

    SvaraRadera
  2. Dessa regler om laguppsättning var inte klargjord, men visst...skyll på sånt. Första målet var och kommer alltid vara ett dröm-mål! Inläg över alla som letade sig fram till Adam Granstedt vackra panna och via stolpen in i mål... Vackra SYD-scener!!

    //Lägerchefen

    SvaraRadera
  3. tänkte bara påpeka att det snarare vara syd som var övertagade och seriösa med fotbolls matchen och nord tog det lungt för vi satsade på vattenkriget efteråt och alla som var där vet att nord vann´det och syd sprang hem och återvände sen som dåliga förlorare och slänngde in vattenballonger i folks sängar, DÅLIG STIL!!!!

    tänkte bara om någon ville vate sanningen :)

    SvaraRadera