torsdag 25 juni 2009

25:e juni (Syd)

Tjolahoppsan nu är det ny dag igen.


Denna morgons väckning bestod av störigt gitarrspelande utfört av vår långhårige konfaledare som idag även åker till Frankrike på pilgrimsresa (fråga inte oss vad det är). Efter det en spännande morgongympa för första gången hållt av Jonte. Det blev mycket spark i rumpan och höga knän. Efter det åt vi en smarrig frukost gjord av Moses Hubbman.


Efter frukost körde vi lite bingo/bongo/bo dans innan vi gick till kyrkan för morgonbön och konfaläsning. Vi fick leka lekar och fick lära oss slå upp i biblen. Sedan var det mat och vi fick en väldigt fin restbuffé.


Efter lunchen så var det sysslor och träning. Det var gök-ol där man skulle hitta så många klädnypor som möjligt, men om du hittade en fick du springa en straffrunda. Vissa stannade och körde styrka utanför och stekte i det fina vädret. Sen gick de flesta och badade och köpte glass. Sedan var det middag. Vi fick pyttipanna med ägg och rödbetor.


Efter maten gjorde vissa klart sysslorna och sedan blev det samarbetslekar där vissa fick ägg i huvudet... Vi fick även fånga vatten i luften, gå hinderbana med ögonbindel, springa klädstafett, vända på en matta samtidigt som vi stod på den och lite andra lekar.


Sen kvällsfika med maka o saft!

Andakt blev det sedan med ännu ett kapilet av Berts dagbok! =)


Dagens skvaller

  • En länk mellan två familjer har uppstått (K<3j)>
  • Straffutdelningar har börjat! (nämner inga namn)
  • Kärleksdraman på lägret!

”Klart slut varulvstjut”


MVH Familjen med nu många syskon!

/Jesus G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar