lördag 27 juni 2009

27:e juni (Syd)

Tjenare föräldrar och andra oerhört intresserade läsare!

Först blev vi väckta med en fin opera av vår älskade Karl den Allsmäktige. 15 minuter senare stod alla ute på gräset och blåste upp badbollar från Elgiganten. Luften gick ur alla men med ol-tejp kan man fixa det mesta. Efter en intensiv morgongympa var det dags för frukost gjord av Johannes ”D” Mårtensson. Därefter var det dags för massage, solning och vägvalsteknik med Karl och Ola. Massagen var grymt skön och OL-vägvalen fick många att fatta hur tidsavgörande de kan vara. Tjejerna smörjde sen in sig med massa Matolja och la sig för att sola. Killarna däremot smörjde in varandra och tävlade om vem som hade mest muskler.

Runt 10 kom hemvärnets musikkår förbi och marscherade in mot staden. Efter sig fick dem 10 inoljade badbrudar. Dem flesta gubbarna i paraden uppskattade detta men några sura miner blev det och det slutade med att alla gick tillbaka. Lunchen bestod av Grönsakssoppa och bröd. Sen var det dags för keps-ol, det var riktigt roligt, även fast några satte kontroller fel…

Sen var det mat igen, det serverades ris och korvstroganoff, Annika saltade på som vanligt. Riset kan jämföras med gröt.

Eftersom ”ingen” hade köpt godis innan så begav sig nästan alla till Ica för att inhandla lite nödvändig proviant. Senare hade några tjejer samling ute i trädgården där Johanna berättade om sina livserfarenheter.

Efter det var det kvällsfika och andakt gjorda av Johannes ”D” Mårtensson och Moses Hubman.

Dagens tråkiga händelse: Johan Runesson har fått vattenkoppor och kan inte delta i JVM.

Dagens roliga händelse: Johan Runesson kommer tillbaka till lägret.

Xoxo Abraham Kringstad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar