fredag 26 juni 2009

Föräldradagen m.m.

Information om föräldradagen söndagen den 28:e juni!

Vad är föräldradagen? Vad händer då? Dagen är fri för föräldrarna som vill komma och hälsa på/tillbringa tid med sina ungdomar. Ni kan komma när ni vill på morgonen (efter 8.00) och lämna tillbaka era underbara ungar när ni vill (senast 21.00).
Dock är det önskvärt att så många som möjligt deltar på högmässan som är i Eksjö Kyrka kl. 10.00!

Som träning för besökande föräldrar och vänner finns det två alternativ på OL-träningar. Vad gör man inte för att helga vilodagen som orienterare? ;) Dels sitter skärmar ute på "utmanarbanan" hela helgen. Kartor fås av OL-ledare om man har anmält sitt intresse för att springa denna bana. Utmanarbanan har konfirmanderna redan genomfört som träning, men vissa kan not tänka sig villiga att följa med ut och försäka närma sig rekordtiderna... Som det andra alternativet arrangeras en träningstävling i team-orientering. (c:a 3-4 personer i varje lag) kl. 14.30 med samling vid Trehörningen (Y-korsningen sydväst om Skurugölen...se interaktiv karta).


Visa Konfirmationslägret 2009 på en större karta

Hur de övriga konfirmandernas schema ser ut under söndagen är ej fastställt, men kommer självklart bli riktigt skoj.

Under söndagen är våra kockar lediga, så vi kommer få det kämpigt att hinna med att servera mat till fler än konfirmanderna, så vänligen (alla föräldrar) ta med era barn ut och ät i vackra Eksjö med omnejd. De som verligen insisterar på att få äta samma mat som konfirmanderna bjuds på får detta om man anmäler detta senast dagen innan via mail (se nedan) och betalar 40 kr/person och måltid.

Till sist men inte minst! HAJKEN är tidigarelag till den 30 juni-1 juli (tis-ons)! Detta innebär att de ungdomar som kan tänkas behöva/verkligen vilja springa Tjoget kan få tillåtelse att göra detta.
Om det finns intresse för samåkning i minibuss från Eksjö så hör ni av er omgående till lägerchefen på hans vanliga mail (karl@tiselius.se).

Skippa paraplyet. På söndag blir det upp till 26 grader och klarblå himmel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar