fredag 26 juni 2009

26:e juni (Nord)

Dagen började med att alla fick gå upp och sjunga för Ellen, som fyllde år.

Eftersom vi var så duktiga på att sjunga slapp vi morgongympan.
Vi möttes också av det tråkiga beskedet att Michael Jackson, the King of Pop, hade dött i en hjärtattack. Må han vila i frid. Amen.
Vi åt, surprise surprice, frukost vilken som vanligt smakade gott men tog slut för tidigt.
Efter frukosten var det dags för konfaläsning, dagens höjdpunkt. Vi blev indelade i två grupper, där den ena gruppen bläddrade bibel med Åsa och den andra stekte med Carl och Linnea. Under steket hann vi med att prata om livet, universum och allting, dock kom vi egentligen inte fram till nånting förutom att svaret är 42. När vi var ute byggde vi också kors, mer eller mindre fina. Rasmus stod för dagens största kors.

Lunchen bestod av pannkakor, det var superdupergott. Gert kom också och visade sin glada nuna. Sen hade vi fritid <3<3<3<3<3<3<3<3 hur länge som helst. Under fritiden hanns det bland annat med att fira Ellen med en märklig promenad, och en tur till badet, där det blåste iskallt.

Till middag fick vi en underbar kycklingpaj, och fruktsallad till efterätt. Sen hade vi en jätterolig sex-kamp, och lugn alla föräldrar, det var inte som ni kanske tror… segrande ur kampen gick det lila laget, förlorarna kanske vi ska kalla diskgruppen, eftersom de blev diskade i typ alla grenar. Det elfte budet: du skall icke fuska.
Vi avslutade som vanligt dagen med lite kvällsfika och en mysig andakt.

Puss och kram från Krösamajorna och deras förvuxna bäbis till mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar