måndag 15 juni 2009

Förberedelsedagar för ledare

Hej konfirmander!!
Endast några dagar kvar till lägret börjar nu och redan idag åker samtliga ledare till Eksjö för att under 3 intensiva förberedelsedagar skapa det bästa möjliga lägret för alla deltagare!
Mail har rullat in angående en mer komplett utrustningslista så vi har fattat beslut om att så snart som möjligt kunna komma ut med en, så nära komplett som möjligt, sådan under det närmsta dygnet, så ni hinner packa ner allt! Det är mycket upp till er själva också att utifrån det ni kan se i programmet och fundera ut själva genom att veta vad ni brukar vilja ha med er när ni är iväg på resa, skriva en egen utrustningslista för att på så sätt inte glömma något viktigt.

Glada nyheter är även att det har tillkommit en pedagog till i ledarstaben, Matilda heter hon (utförligare presentation följer). Präst för 2009 års läger blir, mycket glädjande, Per-Erik Åkermo och vi kan i samma veva presentera 2009 års hjälpledare;

Juni: Fredrik Berndtsson & Rasmus Karlsson
Juli: Matilda Hektor & Helena Markstedt

Dessa fyra ungdomar deltog på förra årets konfirmationsläger och kommer finnas med er och hjälpa ledarna under lägret.

För övrigt skickade vi precis in beställning på 1,3 ton mat, fint väder och ytterligare massa saker som förgyller lägervistelsen för er alla under månaden som följer!

5 kommentarer:

  1. karl, vad ska vi göra under hajk? :)

    SvaraRadera
  2. när får man reda på vem man delar rum med? :)

    SvaraRadera
  3. Hajk?
    Vad innebär det och ska man ha med sig nåt spec till det? (:

    SvaraRadera
  4. Vad ska vi göra under hajk? :)

    SvaraRadera