onsdag 24 juni 2009

24:e juni (Syd)

Det var en onsdag i Juni. Vi började dagen med att gå och lägga oss. Vi sov sött och vaknade av ledarnas härliga väckning, som bestod av Marka, Andreas och 2 vattenpistoler, och alla vaknade direkt.

Sen fick vi lyxfrukost med apelsinjuice som Jesus G hade fixat.
Efter frukosten var det dags för morgonbön och konfaläsning med våra kära konfaledare Marka, Johanna och Jonatan. Vi fick måla vår egna version av Gud och så fick vi lära oss allt om dopet.
Sen var det meningen att alla skulle göra sina sysslor men det slutade med att de flesta låg och solade på gräset med Marka.

Nu var det dags för lunch och idag fick vi spaghetti och köttfärssås, eller man kan väl snarare kalla det för tomatsås. Efter lunchen så var det utmanarbanan som gällde. Utmanarbanan är en tuff OL-bana som man kan springa flera gånger för att förbättra sin tid under lägrets gång.
Det gick bra för vissa, men mindre bra för de flesta…

Sen var det middag och senare på kvällen blev det filmkväll med Bruce den allsmäktige, som var uppskattad av nästan alla. Efter filmen var det kvällsfika och andakt som bestod av psalmer, böner och läsning ur Berts dagbok.
Alla skulle ligga i sina sängar kl 22.15, men det var det inte många som gjorde så det resulterade i ett antal täcken på gräsmattan.

Hejdå alla föräldrar, Vi saknar er JÄTTEMYCKET och vi tror att det är många tårar som fälls på natten…
/ Maria Magdalena Niggli-Luder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar