måndag 22 juni 2009

22:a juni (Nord)

Klockan 7.45 väcktes vi. Vi skulle upp och sjunga för Marianne som fyllde 15 år! Detta var första dagen med konfaläsning och morgonbön. Men innan dess åt vi en god frukost :) Morgonbönen bestod av psalmer och böner. Det som en morgonbön brukar innehålla.

Efter det gick vi ner till Eksjö kyrkas ungdomstillhåll (tillhåll betyder “ett ställe där man hänger”), där snackade vi om oss själva, fick måla självporträtt och spela fotbollsspel, airhockey och biljard. Nu kanske du tror att vi bara leker på konfalektionerna men där har du fel! Vi fick svara på och diskutera frågor om oss själva. Som t ex Är du nöjd med dig själv? eller Vad tror du dina lärare tycker om dig? Detta var mycket intressant och lärorikt!


12:15 åt vi lunch som bestod av tre olika soppor. Tomatsoppa, champinjonsoppa och potatis och löksoppa. Men vi blev också tilldelade gott bröd som alla köade till i minst ett par minuter.


Dagens träning var en teknikträning med brunbild. Det fanns 5 slingor att välja på som var mellan 1-2 km långa. Det var roligt och klurigt. Terrängen var öppen och fin men stenig. Till träningen åkte vi buss så när träningen var slut åkte vi hem med bussen, duschade och åt middag. A just det! Innan vi duschade hade vi styrketräning med Anna, det var jobbigt!


På Bussen mot träningen

Till middag fick vi pasta och kyckling med champinjoner. Pastan tog slut, så potatisen fick komma fram och rädda oss alla!


Senare gick vi till Eksjös camping och badplats. Där badade vi, åt glass, såg en orm i vattnet så Filippa och Eva fick skrämma iväg den. På badplatsen lekte vi även grisleken som de flesta uppskattade grymt mycket! Dagen avslutades med en mycket mysig andakt där vi sjöng fina sånger och fick se lite fina bilder från dagens bad.

Är vädret bra gör det inget om vattnet är kallt...


Det var en händelserik dag med sol, wow!

Amen.


/Grådvärgarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar