onsdag 24 juni 2009

24:e juni (Nord)

Tjabba tjena hallå, alla läsare ute i vårt avlånga land!


Dagen började med en skön sovmorgon till hela kvart i nio.


Vi hade morgongympa och åt frukost. Sen begav vi oss till andra våningen för morgonbön och konfaläsning.


Vi tände ljus och en slarvmaja lämnade kvar tändstickan i värmeljuset. Det flammade upp och Fredrik blev tvungen att släcka elden. Tyvärr började det att ryka så mycket att brandlarmet gick. Det ska tilläggas att vi bor i ett hus där det även ligger ett dagcenter med flera rullstolsburna (så Åsa behöver aldrig känna sig utanför…)

Och som det lääät…


Vi ringde den tjuriga vaktmästaren som sa att han skulle komma så fort han kunde. När han kom hit kom han på att han hade glömt nyckeln till larmet, så det tjöt i säkert en kvart. Där satt vi och det blev en lite kortare konfaläsning tråkigt nog. Den innehöll att vi skulle hitta bilder som beskrev vilka vi var och vem Gud är för oss. Vi gick även igenom dopet och våra kyrkogångsböcker. Nästan alla hade skött sig och gått alla 10 gångerna i kyrkan.


Efter den goda lunchen (spaghetti och köttfärssås) cyklade vi iväg till träningen, TENNIS-OL.


Alla tog det inte så seriöst utan hoppade av redan efter två slingor (det fanns fem) för att ta ett skönt dopp i det blå.


Värt att poängtera: DET ÄR TREDJE DAGEN DET INTE REGNAR I EKSJÖ!!!!!!!

Vädret är najs, solen skiner och 25 grader ligger nära till hands.


Middagen var phett god tyckte nog alla (pastagratäng).

Efter middagen var det movie-time. Det blev Bruce den allsmäktige. Man kunde köpa Coca Cola och Kex-choklad till förnämliga priser. Åsa slapp se filmen för 14:e gången utan stannade mycket hellre kvar bland de trevliga, underbara, fantastiska, supercoola, snygga och snälla orienteringsledarna.


Filmen funkade bra, den var rolig, lärorik och tänkvärd! Vi ska diskutera om den i morgon på konfaläsningen.

Kvällsfikat var god som vanligt, mjölk och mackor, mums mums!


När vi kommer ner till andra våningen för andakt ligger Carl (Kalle) med handen på magen och vrider sig i plågor, en viss person hade kickat honom mellan benen.

På andakten fick vi se ett bildspel gjort av vår egen superman HENKE? :O bilderna var tagna under lägrets gång. Det var så vackert att man nästan började att gråta.


Sångstund! Pga våra perversa ledare så kommer vi nog inte någon mer gång under lägret kunna sjunga ”du om sluter mig”. Eftersom att ledarna börjar AS garva och ja och man kan ju lugnt säga att de misstolkar texten. Efter några andra fina låtar och texter så blev det dags för den traditionsbundna pulsen, Elias har nu lärt sig hur den går till!


Sen var det läggdags, men först poängterade allas kära Åsa att man var TVUNGEN att ligga i sin egen säng. Hon syftade inte alls på en som satt med röd tröja i mitten…

Vildvittrorna tycker i alla fall att det är det bästa läger som vi varit på och önskar att ni alla kunde vara här och dela vår glädje!


Puss och kram och nyp i stjärten önskar Vildvittrorna, mamma Åsa, barnen Elsa, Frida, Nicole och lilla Jonatan!

1 kommentar:

  1. Hej.
    Underbara bloggar ni alla skriver och mycket kul att läsa. Vi går ju "här hemma" och undrar hur ni har det. Men ingen kan ju ta miste på att Ni har det toppen på alla sätt. Ser fram emot morgondagen med ny blogg.
    Kramar till Er alla från
    Paula mamman Yvonne

    SvaraRadera