måndag 8 juni 2009

Några programpunkter 2009!

Preliminärt program för OL-konfirmationslägret i Eksjö 2009 kan utkristalliseras om man pusslar lite med informationen här under. Mer utförlig information kommer skickas ut till alla via mail under veckan, där det även kommer finnas mer utförlig utrustningslista...

Vanliga/normala dagar följer denna "mall":

Väckning
Morgonaktivitet
Frukost
Morgonbön
Konfaläsning
Lunch
Fritid
OL-träning
Middag
Aktivitet/Fritid
Kvällsmat
Kvällsandakt
Gonatt

Självklart händer det en hel del annat under 2009 års läger och det är det vi ledare kommer planera för under förberedelsedagarna!

Här är ändå ett axplock av vad som kommer finnas på det program som kommer anslås lagom innan lägerstarten.


18 juni: Inkvartering. Invigning för föräldrar och ungdomar, infosnack, lärgruppsindelning, utdelning av lägertröjor, öppningscermoni m.m.
19 juni: Midsommarfirande
20-21 juni: Sommarlovsaktiviteter i mängder, samt att lägret gästas av Helena Jansson, Ultrasprint show i kombination med kyrklig söndag: - Kval (på morgonen) - Mässa i kyrkan - Final (innan senarelagd lunch)
22 juni: Konfaläsning + Storbuss OL-träning
23 juni: BODA BORG
27 juni: Sommaraktivitet + Multisport
28 juni: Kyrkmässa - "Föräldradag" - Öppen OL-träning även för föräldrar om så önskas (team-tävling)
4-5 juli: HAJK
7 juli: Tjust 2-dagars (dag 1) med boende i Folkets Hus (i Ankarsrum)
8 juli: Tjust 2-dagars (dag 2) sen pizzakväll i Eksjö!
X juli: Lägret gästas av landslagslöparen och OL-sko-inovatören Erik Öhlund, samt vår än så länge hemliga gäst!
12-13 juli: Lägermästerskap (stafett & individuellt)
16 juli: KONFIRMATIONSDAGEN!

Mycket mer roliga och spännande aktiviteter är i utplaceringsstadiet, så dessa kommer ni få reda på först senare. Konfirmationsledarna jobbar på ett mycket roligt program som kommer uppskattas av alla blivande konfirmander! Mer information om detta lämnas under invigningen.

Det kommer bli en hel del orientering under lägret (planeras för c:a 15 kvalitativa och roliga OL-träningar)! Kartor ni får i handen kommer innehålla träningar som t.ex. Koncept-OL, Full koll/sista säkra-OL, Tennis-OL, Extravaganza-OL, Kartminnes OL, Keps-OL, Utmanarbana, Sling-OL m.m... Vad det är kommer ni förstå efter lägret, men en sak är säker och det är att ni efter lägret kommer ha vuxit både som personligheter och orienterare!

Fundera på vad just du behöver ha med dig och kanske framförallt: Se nu till att verkligen märka alla era kläder så de inte tappas bort i tvättsortering eller på annat sätt... I övrigt är det bara att blicka framåt och längta till lägerstarten! Har ni frågor och funderingar som ni inte orkar vänta på att få information om via mail eller liknande så skicka iväg ett mail när ni vill! Lägerchefen svarar så bra som möjligt på alla mail!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar