tisdag 23 juni 2009

23:e juni (Nord)

Hola qué tal?
Hallo, wie gehts? (JAWOHL!!)
Yo, wazzup?
Bonjour, ca va?
Hello, how do you do?
Bonjorno! como estae?
ÖHH!

Eller rättare sagt : Hej, hur mår ni? :D


Kära bloggläsare, vi har det BÄST! Vi tycker oerhört synd om alla er som inte är här...


Tisdagen, andra dagen utan regn (:O!), började med en soft morgonbön i "kökan", som Åsa säger. För de lite mindre begåvade läsarna var vi alltså i kyrkan. Sedan begav vi oss förväntansfullt och med hjälp av diverse svettiga färdmedel mot Boda Borg! Väl där var det nån som muttrade lite om några regler, men dem la vi inte på minnet ändå. Och så började kampen mot de röda lysena och självklart läger Syd! Vem som gick vinnande ur kampen är ännu oklart. Alla lag kämpade mycket väl, även sydarna.


Läger Nord är taggade för Boda Borg!


På Boda Borg inträffade inga större incidenter, blev lite kamp om ett stämpelkort bara, men det är inget vi behöver gå in närmare på J Tacobuffén var fett nice, fett värd och askalas! För de lite äldre läsarna, mycket god.


Väl hemma stundade fisk, och ett himla kammande, sprayande, fluffande och plattande, även lite klippning förekom också inför kvällens stora event. Vi har nämligen fått vår egen lilla hovfrisör vid namn Jonatan, som kan både klippa och färga. Huruvida Paula uppskattade klippningen är fortfarande lite oklart, det vi vet är dock att han fortfarande lever, så riktigt så illa kan det ju inte ha blivit.


Detta event var *trumvirvel* Oak Lake nightclub, AKA disco. Ryktet går att vissa av gästerna beskaffade sig med falsk legitimation, utredning pågår. Kvällens entré stod Karl Tiselius för, även kvällens svettigaste. Kvällens discodrottning var utan tvekan Åsa, med partyluva, solbrillor och rullstol gjorde hon sig snabbt känd som "The Dancing Queen". Under kvällen förekom det en hel del myspys på sina håll, men det vågar vi inte nämna mer om. Kvällens gulligaste par var lätt Marka och Netz som dansade tryckare som aldrig förr.


Alla hade roligt och dansade för full hals, eller hur man nu säger.. Svetten rann och musiken flödade kvällen lång. Stämningen var verkligen på topp! En toppenkväll, helt enkelt.

Men, det roliga var inte slut där. När Oak Lake smällde igen portarna vid elvasnåret, hade vi efterfest, eller ja, andakt i alla fall. Som vanligt en mysig stund med mycket sång och även lite skratt. Sen var det natti natti och sedvanliga godnattkramar till höger och vänster, vilket nog uppskattades av alla.

Till sist vill vi lämna en hälsning till alla er därute som inte har joinat oss, ni är saknade och vi hoppas ni har det åtminstone nästan lika roligt som vi, för då har ni det bra roligt.


Puss och kram från the one and only, familjen Prusilusk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar